Blog
LIEF DAGBOEKJE IN DE LIMBURGER

- november 2018 -

Wauw, een paar dagen eerder dan verwacht, dus ook voor mij een verrassing deze morgen bij het openslaan van de krant! Maar wat ben ik trots als ik dit zo zie. Mag je toch wel over jezelf zeggen hè? Ben blij een half jaar geleden mijn gevoel gevolgd te hebben en kijk waar Lief dagboekje nu al staat! Prachtig... Er zijn alweer nieuwe ontwikkelingen gaande dus mijn agenda staat vol en ik sta absoluut niet stil! Maar vandaag dus wel even bij dit krantenartikel,  stoppen en terugkijken wat je al allemaal gedaan hebt en bereikt hebt. Mooi... ♡

Terugkijkend op de afgelopen dagen; geweldig veel reacties, berichtjes, appjes en 'likes' gehad via social media maar zelfs ook een ansichtkaart! In dit digitale tijdperk een mooie verrassing...

Mijn gevoel volgen een halfjaar geleden, is een heel goede beslissing geweest. Trots op hoe Lief dagboekje zich nu ontwikkelt. Hopelijk voor veel kindjes een mooi cadeautje mag zijn, als hulp/steuntje in hun rouwverwerking. 


UITVAARTBEURS MAASTRICHT 

- oktober 2018

Vandaag was de beurs in Maastricht, gericht op alles wat komt kijken bij een uitvaart. Lief dagboekje stond er ook, net als muzikanten, rouwbegeleiding, fotografen,  geurbeleving, drukwerk.

Weer bijzondere mensen mogen ontmoeten ondanks een matig bezoekersaantal.  Het was behoorlijk koud op deze prachtige locatie; de Rebelle kerk in Maastricht! Lekker warm gehouden aan de thee en de liefdevolle opmerkingen van bezoekers..

DE LIMBURGER

- oktober 2018

Vanmorgen een interview gehad met Judith, journaliste bij De Limburger. Ook zij zagen een mooi verhaal in de totstandkoming van de dagboekjes van Lief dagboekje! 

Net voordat ik vorige week voor een paar uur zonder wi-fi zou komen te zitten, ivm mijn vlucht vanuit Egypte naar huis, kreeg ik een bericht van haar. Een uitnodiging voor een interview, dát was nog eens een mooi einde van een mooie vakantie! Je kunt je voorstellen dat ik een hele fijne vlucht heb gehad. Graag wilden we proosten in het vliegtuig met een lekkere prosecco, maar die waren helaas op dus moesten we het met een watertje doen. Ook goed, want ik had geen alcohol nodig om op dat moment te stuiteren, dat ging al vanzelf! Mooi om te zien hoe in zo'n korte tijd Lief dagboekje zich begint te verspreiden. Niet alleen hier in de regio, maar ook over de rest van Nederland.

Het wordt een klein artikel in De Limburger (editie Noord Limburg), maar laat mij praten over Lief dagboekje en je kan vier pagina's vullen... ;-) Ik ben heel benieuwd, maar ook erg trots en blij dat zij ook enthousiast zijn over Lief dagboekje ♡


UITVAARTBEURS MAASTRICHT 

- oktober 2018

Aanstaande zondag 28 oktober sta ik met Lief dagboekje op de Uitvaartbeurs in Maastricht. Voor iedereen toegankelijk; een informatieve middag over uitvaarten en alles wat daarmee te maken heeft.

Erg mooi om hier tussen te mogen staan. En dan ook nog in zo'n prachtige locatie; de Rebelle kerk in Maastricht! Ook best spannend,  het is toch de eerste keer dat ik me in deze vorm presenteer met Lief dagboekje. Maar ik heb er ontzettend veel zin in! De dagboekjes voor Opa, Oma, papa en mama zullen er liggen en ook Lieve jongen en Lief meisje voor gezinnetjes die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of rond de geboorte. Ook medaillons en boekenleggers in deze serie zijn te koop. Een prachtig geschenkje voor een dierbare met verdriet.

De uitvaartbeurs vindt plaats op zondag 28 oktober 2018, in Rebelle / Augustijnenkerk te Maastricht, tussen 11.30 en 15 uur. Komen jullie ook?


SAMENWERKING MET LIEV KRAAMZORG

- oktober 2018

Trots op een mooie samenwerking met Vieke Smeets en Lilian Creemers van LieV Kraamzorg Limburg. Zij hebben de Lief dagboekjes van de serie "voor altijd in ons hart" met hun eigen logo en mooie tekst. Zo kunnen ze 'Lieve jongen' en 'Lief meisje' geven aan gezinnen waar zij de kraamzorg verlenen. Gezinnen die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.

'Relatiegeschenk' vind ik geen gepast woord, noem het een prachtig gebaar vanuit de kraamzorg om een gezin kracht te wensen en steun te geven.

FOTOSHOOT BIJ FOTOID

- oktober 2018

Wauw, altijd weer gaaf om in een fotostudio te zijn! Vandaag zijn we bij FotoID in Maasbree. En ik zeg 'we' omdat ik mijn dochtertje Joni mee heb genomen. Zij is vandaag mijn model en ze is er nog goed in ook! Lekker onderuit op een stoel hangen en in het dagboekje lezen of schrijven...

Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Deze zijn binnenkort op de website terug te vinden, maar ook op Facebook.


HUISDIEREN  HERDENKEN

oktober 2018 -

Het is weer Nationale Dierendag! Elk jaar wordt ieder huisdier weer flink verwend met wat lekkers of een nieuw speeltje. Maar wat als jouw huisdier nu een sterretje is..? Deze vraag van een Lief dagboekje-klant kwam binnen in mijn mailbox en ik ben er eigenlijk meteen mee aan de slag gegaan. Hoe fijn voor kindjes om van hun lievelings hondje/poes/konijn/..... een herinneringsboek te maken! Volledig in de Lief dagboekje stijl, dus ruimte om te schrijven, kleuren en tekenen en zeker ook pagina's om de mooiste foto's in te plakken! Dit dagboekje is binnenkort verkrijgbaar.


NIEUWE FOLDER EN VISITEKAARTJES 

- oktober 2018

Altijd spannend als het nieuwe drukwerk weer binnenkomt... Maar dit keer toch ook weer erg blij bij het openmaken van de doos. Een mooie folder die precies weergeeft hoe de serie dagboekjes er uitzien, maar ook hoe ze voelen. Het papier dat gebruikt is, is hetzelfde als de omslag van de boekjes. Voor de visitekaartjes heb ik weer een vierkant formaat gekozen. Het valt toch nét wat meer op en passen zo perfect bij de (vierkante) dagboekjes.