...een Lief dagboekje;
een prachtig gebaar

Of je nu een kindercoach bent, kraamhulp, rouwbegeleider, uitvaartondernemer, lerares of kinder-arts... hoe fijn is het om een kindje te kunnen helpen dat verdriet heeft? Verdriet om het verlies van Opa, Oma, papa of mama. Vaak is het voor een jonger kind de eerste kennismaking met de dood. Hoe gaan de ouders hiermee om? Betrekken ze een kindje in dit hele proces of juist niet? Mag het kind zijn/haar verdriet uiten of wordt er gewoonweg niet over gepraat? Belangrijke beslissingen in deze moeilijke periode.

 

Geschenk

Denk eens aan de Lief dagboekjes als 'relatie-geschenk'... een prachtig gebaar naar het kindje of het gezin. Positieve aandacht in een verdrietige tijd. Deze boekjes kunnen ze alleen invullen of juist samen met familie. Haal herinneringen op, teken, kleur en laat die mooie momentjes niet verloren gaan. Laat ze een herinneringsboek creëren en jij bent met jouw onderneming, jouw geschenk, degene die hier de eerste stap in kan zetten. Prachtig om hier aan te mogen bijdragen!

 

Een mooie samenwerking;
Liev Kraamzorg heeft nu de Lief dagboekjes van de serie 'Voor altijd in ons hart".

Deze serie bestaat uit 'lieve jongen' en 'lief meisje', speciaal voor gezinnen die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.

Een dankbaar cadeau vanuit de kraamzorg naar het gezin!

 

Interesse?

Heb je interesse om op deze manier met Lief dagboekje te werken? Of wil je het niet als geschenk geven maar gebruiken in jouw praktijk als voorbeeld? Of weet je misschien een andere mooie manier van samenwerken?

Laat het me weten. Ik neem contact met je op en dan maken we er samen iets moois van!

#rouwverwerking #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet #relatiegeschenk