Home » Dagboekje als relatiegeschenk

...een Lief dagboekje;
een prachtig gebaar

Of je nu een kindercoach bent, kraamhulp, rouwbegeleider, uitvaartondernemer, lerares of kinderarts... hoe fijn is het om een kindje te kunnen helpen dat verdriet heeft?

 

Lief dagboekje als cadeau

Een cadeau geven, een 'relatiegeschenk'. Dat woord is eigenlijk ongepast. Zie het maar als een prachtig gebaar om te mogen geven aan een kind of gezin vanuit jouw bedrijf/onderneming.

Positieve aandacht in een verdrietige tijd. Deze boekjes kunnen ze alleen invullen of juist samen met familie. Laat ze een herinneringsboek creëren en jij bent met jouw onderneming, jouw geschenk, degene die hier de eerste stap in kan zetten. Prachtig om hier aan te mogen bijdragen!

 

Verdriet om het verlies van Opa, Oma, papa of mama. Vaak is het voor een jonger kind de eerste kennismaking met de dood. Hoe gaan de ouders hiermee om? Betrekken ze een kindje in dit hele proces of juist niet? Mag het kind zijn/haar verdriet uiten of wordt er gewoonweg niet over gepraat? Belangrijke beslissingen in deze moeilijke periode.

Lief dagboekje, een prachtig gebaar naar het kindje of het gezin.

 

Een mooie samenwerking;
Liev Kraamzorg heeft nu de Lief dagboekjes van de serie 'Voor altijd in ons hart".

Deze serie bestaat uit 'lieve jongen' en 'lief meisje', speciaal voor gezinnen die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.

Een dankbaar cadeau vanuit de kraamzorg naar het gezin!

Interesse?

Heb je interesse om Lief dagboekje als relatiegeschenk te geven? Dan verwerken we het bedrijfslogo en eventueel een begeleidende tekst in het dagboekje. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden bespreekbaar.

Neem svp contact met me op via onderstaand formulier of via info@liefdagboekje.nl.

Liefs, Anoek

 

#rouwverwerking #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet #relatiegeschenk