Dagboekjes » Gastenboek

Gastenboek

Erg lief als je hier in het gastenboek een reactie wilt achterlaten over jouw dagboekje van Lief dagboekje. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur mij dan een berichtje onder 'Info & Contact'.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Richelle Mallee
7 maanden geleden

De dagboekjes worden altijd snel verzonden! En ik krijg met mijn bedrijf zulke mooie reacties. Een echte aanrader. Al je herinneringen in 1 dierbaar boekje.

Mila
2 jaar geleden

Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site

groeten,
Mila
www.wiebelter.info

Monique
2 jaar geleden

Wat een mooi verhaal over jouw boekjes in De Limburger! Mijn oma is afgelopen jaar is overleden en mijn zoontje van 5 jaar is daar nog steeds veel mee bezig. Ik vind het jammer dat hij de herinnering aan zijn overgrootoma kwijt gaat raken. Wat een mooi idee om dmv dit boekje zijn en onze herinneringen te kunnen vasthouden! Dankjewel!

Janneke
2 jaar geleden

Onze lieve Lex zou deze maand vier jaar zijn geworden, maar helaas heeft hij maar 2 weken bij ons mogen zijn.
Zijn 3 zussen zitten van tijd tot tijd nog vól van verhalen over hun broertje. Zo mooi...
Maar hoe lang houden ze die herinneringen nog scherp, ze zijn nog zo jong...
Afgelopen week kreeg ik het 'Lief dagboekje' van Anoek. Meteen tranen in mijn ogen. Want 'helaas' kunnen wij dit boekje zelfs na vier jaar nog heel goed gebruiken.
We gaan het samen met onze meisjes invullen, zo zal Lex en al de herinneringen aan hem en aan die tijd zéker niet vergeten worden...
Heel erg mooi Anoek, jij hebt de gave om bij zo'n treffende gebeurtenis een helpende hand aan te reiken met jouw dagboekjes...
Wat zullen mensen je dankbaar zijn. Wij zijn dat in elk geval. Dankjewel!
Liefs Janneke

Kim Peeters
3 jaar geleden

Een bijzonder boekje voor je kindje om het verdriet een plekje te geven. Er staan allerlei gebeurtenissen in waar je kindje over na mag gaan denken. Leuk om dit vast te leggen. Ik weet zeker dat dit voor een kindje een dierbaar bezit gaat worden! Super gedaan Anoek!

Jetty Hermans
3 jaar geleden

Beste Anouk.
Kippenvel en met een brok in de keel heb ik je boekjes bekeken.
Op school waren mijn collega's ook heel erg onder de iindruk.
Vraag van collega (Intern begeleider) om de boekjes te laten zien aan Gonnie van BUITENGEWOON die workshops verzorgd over rouwverwerking.
Groeten Jetty Hermans