• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.

Lief Hondje

Dit invuldagboek is voor de echte honden liefhebber. Schrijf en teken en plak foto's van jullie samen en creëer zo een mooi herinneringsboek van jouw en je hondje. Dit boek kan ook fijn zijn voor kinderen die verdriet hebben om het verlies van hun Hondje. Achterin staat een speciaal hoofdstuk waar je hierover alles kunt vastleggen.

 

 

Lief Huisdier

Lief Huisdier, een dikke knuffel van mij is hét leukste cadeau voor de dierenliefhebbers! Een invuldagboek waarin je alle tofste momenten vastlegt met jouw hond, kat, konijn, hamster of misschien wel je schildpad!

Plak de leukste foto's, schrijf je mooiste en grappigste herinneringen op en beantwoordt ook leuke vragen over jouw lieve huisdier. Daarnaast is er veel ruimte om te schrijven over jullie momentjes samen.

Is jouw lieve hondje of huisdier helaas overleden?
Dan zijn deze boekjes een mooie stap om alles vast te leggen wat je allemaal weet. Naast foto's plakken, tekeningen maken zijn er achterin het dagboek ook speciale pagina's om over het afscheid van jouw huisdier te schrijven. Leg het vast voordat deze herinneringen verloren gaan.

Plak de leukste foto's, schrijf je mooiste herinneringen op en beantwoord de vragen over jouw trouwe vriendje en creëer zo een prachtig herinneringsboekje.

 


Een aantal pagina's uit het boekje, dat in totaal uit maar liefst 64 pagina's bestaat.

 #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet