• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.

...een Lief dagboekje;
een prachtig gebaar

Of je nu een kindercoach bent, docent op een basisschool, rouwbegeleider, uitvaartondernemer, of kinderarts. Je komt vaak in aanraking met kinderen die te maken hebben met het verlies van een dierbare. Hoe fijn is het om een kind te kunnen helpen dat verdriet heeft?

Het troostcadeau voor een kind met verdriet
Bent u op zoek naar een mooi geschenk dat u kunt geven binnen uw vak? Deze dagboeken zijn een eerste stap in het rouwproces. Kinderen worden hierin namelijk nog vaak vergeten of overgeslagen. Maar juist zij hebben de meest kleine, ongewone, bijzondere herinneringen aan die persoon.

Leg ze vast voordat deze vergeten worden. Help ze met hun verdriet door dit dagboek te geven. Hierin kunnen ze zelf of samen met familie vragen beantwoorden, tekeningen maken, foto’s plakken en zo een eigen herinneringsboek creeeren.

Positieve aandacht in een verdrietige tijd

Verdriet om het verlies van Opa, Oma, papa of mama. Vaak is het voor een jonger kind de eerste kennismaking met de dood. Hoe gaan de ouders hiermee om? Betrekken ze een kindje in dit hele proces of juist niet? Mag het kind zijn/haar verdriet uiten of wordt er gewoonweg niet over gepraat? Belangrijke beslissingen in deze moeilijke periode.


#rouwverwerking #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet #relatiegeschenk