Dagboekjes » Info & Contact

Wie ben ik..?

Mijn naam is Anoek, schrijfster en ontwerpster van Lief dagboekje. Deze boekjes zijn tot stand gekomen door gebeurtenissen in mijn eigen familie. Ik zag het verdriet bij mijn kindjes en wilde graag iets voor ze doen. De dagboekjes zijn een verwerking van mijn eigen verdriet geweest en een dierbaar cadeautje geworden voor mijn kinderen. Samen met hen heb ik deze boekjes met alle liefde gecreëerd!

Ik hoop dan ook echt dat er meer kindjes zijn die een kleine glimlach op hun gezicht krijgen als ze dit boekje gaan invullen. Beetje bij beetje je verdriet verwerken en een herinneringsboekje vormen...

Liefs, 
Anoek

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben,
vul dan hier je gegevens in. Ik neem dan zsm contact met je op.

foto: Mara van den Oetelaar


Samenwerking, vermeldingen en verkooppunten

Lief dagboekje boeken zijn te koop via de webshop en bij:

☆ Primera Panningen Leuke boekenwinkel in hartje Panningen, limburg.

 

☆ Avalon Roermond  Avalon is een bijzonder winkeltje van eigenaresse Jacqueline, in de binnenstad van Roermond, waar je o.a. etherische oliën, wierook, orakel kaarten en edelstenen kunt krijgen.

 

☆ Bloemenboutique Veronique hier ligt een boekje ter inzage, verkoop via de webshop van liefdagboekje.

 

☆ Lief dagboekje is ook te vinden via de website van  Uitvaart-platform, onder de noemer herinneringsproducten.

 

☆ Massage voor je kind. Is je zoontje of dochtertje onrustig, kan hij of zij slecht in slaap komen in deze verdrietige periode? Of komen deze klachten na een lange tijd? Het is belangrijk dat kinderen het verlies goed verwerken. Sta stil bij deze klachten en schenk aandacht aan je kind, er is namelijk iets aan te doen om de klachten te verminderen. Laat je kindje eens een ontspanningsmassage ervaren. Ontzettend fijn, een rustgevende massage speciaal voor kinderen, gegeven door Anja van Massagepraktijk Ikigai.

 

☆ De versie van Lief dagboekje dat te gebruiken is bij het verlies van een hond, Lief hondje, is ook te verkrijgen via Rouw voor dieren. Dit is een website met producten speciaal voor dieren rouwverwerking.

 

☆ Zelfs in België hebben ze Lief dagboekje ontdekt. Via de fijne webshop van de Wenskabouter zijn ze ook verkrijgbaar. De wenskabouter is een webshop met (gepersonaliseerde) producten voor ouder en kind.

Info

Betalen en bezorgen
Prijzen zoals vermeld zijn exclusief verzendkosten. Betalen kan met IDeal. Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling verwerkt.

 

Retour
Mocht het dagboekje niet aan de verwachtingen voldoen en wil je het retourneren. Stuur dan een mailtje naar info@liefdagboekje.nl met de reden van retour. Het dagboekje mag alleen ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking retour gestuurd worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Beschadigd boekje
Alle dagboekjes worden met liefde behandeld en zorgvuldig verpakt met noppenfolie om beschadigingen te voorkomen. Mocht er toch iets mis zijn gegaan tijdens het verzendproces, laat me dit dan weten en stuur een berichtje met foto naar info@liefdagboekje.nl.

 

liefdagboekje.nl   |  info@liefdagboekje.nl   |   KvK nr 71909230   |   BTW nr NL001841708B61

 

#rouwverwerking #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet