• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.
Home » Info & Contact

Wie ben ik..?

Mijn naam is Anoek, het creatiefje achter 'Lief dagboekje'. Deze boekjes zijn tot stand gekomen door gebeurtenissen in mijn eigen familie. Ik zag het verdriet bij mijn kinderen en wilde graag iets voor ze doen. De dagboekjes zijn een verwerking van mijn eigen verdriet geweest en een dierbaar cadeautje geworden voor mijn kinderen. Samen met hen heb ik deze dagboekjes met alle liefde gecreëerd!

Ik hoop dan ook echt dat er meer kinderen zijn die een kleine glimlach op hun gezicht krijgen als ze dit boekje gaan invullen. Beetje bij beetje je verdriet verwerken en een herinneringsboekje vormen...

Liefs, 
Anoek

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben,
vul dan hier je gegevens in. Ik neem dan zsm contact met je op.

foto: Mara van den OetelaarSamenwerking, vermeldingen en verkooppunten

Lief dagboekje boeken zijn te koop via de webshop en bij:

☆ Primera Panningen Leuke boekenwinkel in hartje Panningen, limburg.

 

☆ Avalon Roermond  Avalon is een bijzonder winkeltje van eigenaresse Jacqueline, in de binnenstad van Roermond, waar je o.a. etherische oliën, wierook, orakel kaarten en edelstenen kunt krijgen.

 

Bloemenboutique Veronique hier ligt een boekje ter inzage, verkoop via de webshop van liefdagboekje.

 

☆ Lief dagboekje is ook te vinden via de website van  Uitvaart-platform, onder de noemer herinneringsproducten.

 

☆ Massage voor je kind. Is je zoontje of dochtertje onrustig, kan hij of zij slecht in slaap komen in deze verdrietige periode? Of komen deze klachten na een lange tijd? Het is belangrijk dat kinderen het verlies goed verwerken. Sta stil bij deze klachten en schenk aandacht aan je kind, er is namelijk iets aan te doen om de klachten te verminderen. Laat je kindje eens een ontspanningsmassage ervaren. Ontzettend fijn, een rustgevende massage speciaal voor kinderen, gegeven door Anja van Massagepraktijk Ikigai.

 

☆ De versie van Lief dagboekje dat te gebruiken is bij het verlies van een hond, Lief hondje, is ook te verkrijgen via Rouw voor dieren. Dit is een website met producten speciaal voor dieren rouwverwerking.

 

☆ Zelfs in België hebben ze Lief dagboekje ontdekt. Via de fijne webshop van de Wenskabouter zijn ze ook verkrijgbaar. De wenskabouter is een webshop met (gepersonaliseerde) producten voor ouder en kind.

 

Rouw na verlies van je babytje... Kijk eens op de website van Leonie Nuijen; dunamiscoaching.nl. Zij is een rouwcoach voor hulp bij verlies en vragen rondom zingeving na het verlies van (stil geboren) baby. 


Info

Betalen en bezorgen
Prijzen zoals vermeld zijn exclusief verzendkosten. Betalen kan met IDeal. Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling verwerkt.

 

Retour
Mocht het dagboekje niet aan de verwachtingen voldoen en wil je het retourneren. Stuur dan een mailtje naar info@liefdagboekje.nl met de reden van retour. Het dagboekje mag alleen ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking retour gestuurd worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

 

 

liefdagboekje.nl   |  info@liefdagboekje.nl   | 

 

#rouwverwerking #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet