• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.

Wie ben ik..?

Mijn naam is Anoek, het creatiefje achter 'Lief dagboekje'. Deze boekjes zijn tot stand gekomen door gebeurtenissen in mijn eigen familie. Ik zag het verdriet bij mijn kinderen en wilde graag iets voor ze doen. De dagboekjes zijn een verwerking van mijn eigen verdriet geweest en een dierbaar cadeautje geworden voor mijn kinderen. Samen met hen heb ik deze dagboekjes met alle liefde gecreëerd!

Ik hoop dan ook echt dat er meer kinderen zijn die een kleine glimlach op hun gezicht krijgen als ze dit boekje gaan invullen. Beetje bij beetje je verdriet verwerken en een herinneringsboekje vormen...

Liefs, 
Anoek

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben,
vul dan hier je gegevens in. Ik neem dan zsm contact met je op.

foto: Mara van den Oetelaar


Info

Betalen en bezorgen
Prijzen zoals vermeld zijn exclusief verzendkosten. Betalen kan met IDeal. Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling verwerkt.

 

Retour
Mocht het dagboekje niet aan de verwachtingen voldoen en wil je het retourneren. Stuur dan een mailtje naar info@liefdagboekje.nl met de reden van retour. Het dagboekje mag alleen ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking retour gestuurd worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

liefdagboekje.nl   |  info@liefdagboekje.nl   | 

 

#rouwverwerking #dagboek #invuldagboek #kinderen #verdriet