• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.

In de media


Flair winactie

In de maand juni was Lief dagboekje onderdeel van een winactie van Flair Online. Het bekende Nederlandse tijdschrift geeft elke maand mooie prijzen weg en dit keer was Lief dagboekje aan de beurt!


Vakblad Uitvaart

Lief dagboekje kreeg in de januari 2019 editie van het vakblad uitvaart een vermelding in de rubriek Noviteiten. Super mooi dat dit door ze is opgepikt!

Lees meer »

Interview door Boukje Canaan

Door onze gezamenlijke link met werken met mensen in Rouw kom ik in contact met Boukje Canaan. Zij is een fervent blogger en wilde graag interview met me afnemen. Erg leuk!

Lees meer »

Even terugblikken op 2018

2018... wát een jaar... mijn eigen bedrijfje gestart Lief dagboekje met dagboekjes voor kinderen die verdriet hebben om het verlies van een dierbare. Vorig jaar heb ik één boekje gemaakt om mijn zoon en dochter te helpen met het verlies van mijn twee Oma's. Niet wetende dat ik een jaar later zoveel meer kindjes blij heb mogen maken met een Lief dagboekje! Positieve aandacht in een moeilijke periode...

Lees meer »

Vakblad Uitvaart

Mooi hoor, Lief dagboekje staat deze maand in the picture in het vakblad Uitvaart! In de rubriek Noviteiten staat Lief dagboekje. De redactie heeft zelfs mijn eigen aangeleverde tekst aangepast met de zin '..het nodigt uit om er in te werken '. Prachtig!

Lees meer »

Lief dagboekje op Radio 2!

November 2018 - ...en zo heb je wel eens een moment dat je op je onderbuikgevoel vertrouwt, de telefoon pakt om naar de radio te bellen omdat je het antwoord weet op een vraag. Om uiteindelijk bij Bart Arens in de uitzending te komen en dat hij vraagt 'vertel eens over die dagboekjes'...!! Helemaal verbaasd vertel ik gewoon op de Nationale radio over Lief dagboekje... Dat is nog eens mooie (gratis) reclame en zo onverwacht... Gaaf!

Lees meer »

Druk met nieuwe boekjes

December 2018 - Als je eenmaal de juiste weg bent ingeslagen krijg je weer volop energie en komen de ideeën vanzelf...Druk bezig met nieuwe boekjes; dit keer met een heel ander, luchtiger thema. Maar ook nu weer met de achterliggende gedachte een ander blij te maken, aandacht te geven. Met een mooi, lief, grappig, ontroerend, waardevol boek!

Lees meer »

LIEF DAGBOEKJE IN DE LIMBURGER

- november 2018 -

Wauw, een paar dagen eerder dan verwacht, dus ook voor mij een verrassing deze morgen bij het openslaan van de krant! Maar wat ben ik trots als ik dit zo zie. Mag je toch wel over jezelf zeggen hè? Ben blij een half jaar geleden mijn gevoel gevolgd te hebben en kijk waar Lief dagboekje nu al staat! Prachtig... Er zijn alweer nieuwe ontwikkelingen gaande dus mijn agenda staat vol en ik sta absoluut niet stil! Maar vandaag dus wel even bij dit krantenartikel,  stoppen en terugkijken wat je al allemaal gedaan hebt en bereikt hebt. Mooi... ♡

Terugkijkend op de afgelopen dagen; geweldig veel reacties, berichtjes, appjes en 'likes' gehad via social media maar zelfs ook een ansichtkaart! In dit digitale tijdperk een mooie verrassing...

Mijn gevoel volgen een halfjaar geleden, is een heel goede beslissing geweest. Trots op hoe Lief dagboekje zich nu ontwikkelt. Hopelijk voor veel kindjes een mooi cadeautje mag zijn, als hulp/steuntje in hun rouwverwerking. 


UITVAARTBEURS MAASTRICHT 

- oktober 2018

Vandaag was de beurs in Maastricht, gericht op alles wat komt kijken bij een uitvaart. Lief dagboekje stond er ook, net als muzikanten, rouwbegeleiding, fotografen,  geurbeleving, drukwerk.

Weer bijzondere mensen mogen ontmoeten ondanks een matig bezoekersaantal.  Het was behoorlijk koud op deze prachtige locatie; de Rebelle kerk in Maastricht! Lekker warm gehouden aan de thee en de liefdevolle opmerkingen van bezoekers..


DE LIMBURGER

- oktober 2018

Vanmorgen een interview gehad met Judith, journaliste bij De Limburger. Ook zij zagen een mooi verhaal in de totstandkoming van de dagboekjes van Lief dagboekje! 

Net voordat ik vorige week voor een paar uur zonder wi-fi zou komen te zitten, ivm mijn vlucht vanuit Egypte naar huis, kreeg ik een bericht van haar. Een uitnodiging voor een interview, dát was nog eens een mooi einde van een mooie vakantie! Je kunt je voorstellen dat ik een hele fijne vlucht heb gehad. Graag wilden we proosten in het vliegtuig met een lekkere prosecco, maar die waren helaas op dus moesten we het met een watertje doen. Ook goed, want ik had geen alcohol nodig om op dat moment te stuiteren, dat ging al vanzelf! Mooi om te zien hoe in zo'n korte tijd Lief dagboekje zich begint te verspreiden. Niet alleen hier in de regio, maar ook over de rest van Nederland.

Het wordt een klein artikel in De Limburger (editie Noord Limburg), maar laat mij praten over Lief dagboekje en je kan vier pagina's vullen... ;-) Ik ben heel benieuwd, maar ook erg trots en blij dat zij ook enthousiast zijn over Lief dagboekje ♡


SAMENWERKING MET LIEV KRAAMZORG

- oktober 2018

Trots op een mooie samenwerking met Vieke Smeets en Lilian Creemers van LieV Kraamzorg Limburg. Zij hebben de Lief dagboekjes van de serie "voor altijd in ons hart" met hun eigen logo en mooie tekst. Zo kunnen ze 'Lieve jongen' en 'Lief meisje' geven aan gezinnen waar zij de kraamzorg verlenen. Gezinnen die hun babytje zijn verloren tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte.

'Relatiegeschenk' vind ik geen gepast woord, noem het een prachtig gebaar vanuit de kraamzorg om een gezin kracht te wensen en steun te geven.


FOTOSHOOT BIJ FOTOID

- oktober 2018

Wauw, altijd weer gaaf om in een fotostudio te zijn! Vandaag zijn we bij FotoID in Maasbree. En ik zeg 'we' omdat ik mijn dochtertje Joni mee heb genomen. Zij is vandaag mijn model en ze is er nog goed in ook! Lekker onderuit op een stoel hangen en in het dagboekje lezen of schrijven...

Ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Deze zijn binnenkort op de website terug te vinden, maar ook op Facebook.


HUISDIEREN  HERDENKEN

oktober 2018 -

Het is weer Nationale Dierendag! Elk jaar wordt ieder huisdier weer flink verwend met wat lekkers of een nieuw speeltje. Maar wat als jouw huisdier nu een sterretje is..? Deze vraag van een Lief dagboekje-klant kwam binnen in mijn mailbox en ik ben er eigenlijk meteen mee aan de slag gegaan. Hoe fijn voor kindjes om van hun lievelings hondje/poes/konijn/..... een herinneringsboek te maken! Volledig in de Lief dagboekje stijl, dus ruimte om te schrijven, kleuren en tekenen en zeker ook pagina's om de mooiste foto's in te plakken! Dit dagboekje is binnenkort verkrijgbaar.


NIEUWE FOLDER EN VISITEKAARTJES 

- oktober 2018

Altijd spannend als het nieuwe drukwerk weer binnenkomt... Maar dit keer toch ook weer erg blij bij het openmaken van de doos. Een mooie folder die precies weergeeft hoe de serie dagboekjes er uitzien, maar ook hoe ze voelen. Het papier dat gebruikt is, is hetzelfde als de omslag van de boekjes. Voor de visitekaartjes heb ik weer een vierkant formaat gekozen. Het valt toch nét wat meer op en passen zo perfect bij de (vierkante) dagboekjes.