• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.

Recencies

Al vele kinderen leggen hun herinneringen vast in een Lief dagboekje. Altijd bijzonder om hun ervaring hiermee te mogen lezen. Hieronder een aantal reacties:


Goed en mooi verpakt.Snelle levering. Lief kaartje erbij.

- Marja uit Nibbixwoud


Snel geleverd en netjes ingepakt.

- Bianca uit Elst


Vlot geleverd in mooi verpakt papier en een persoonlijke tint. Precies wat we nodig hadden!

- Suzanne uit Middelburg


Met veel zorg ingepakt. Ondanks de verdrietige aangelegenheid een cadeau om te ontvangen!

- E. Ako uit Gouda


'Lieve Opa' als cadeau van Oma voor haar kleinkinderen
Het was best een emotionele gift. Met mijn oudste kleindochter (12 jr) heb ik samen gewerkt in het boekje, dat was heel mooi, en dan komen de verhalen in hun kinder-gedachten naar boven. Mijn jongste kleindochter (10 jr) is er nog niet aan toe maar dat komt wel. Een heel mooi boekje, een herinnering voor hun leven aan hun te gekke opa die nog iedere dag gemist wordt..."

- Oma Mariet 


Uitvaartondernemer gebruikt de dagboeken als 'relatiegeschenk'

"De boekjes heb ik gisteren ontvangen. Ben er erg blij mee. Ik hoop dat ik met deze mooie boekjes een aantal kinderen kan ondersteunen in hun verdriet. Ik ga ze binnen-kort aan drie kinderen geven waarvan moeder komt te overlijden..."

- Uitvaartondernemer P.


Mama geeft een herinneringsdocument aan haar 3 dochters
"Onze meiden zijn 11, 8, 4 en 3 jaar. In eerste instantie alleen voor de twee oudste een boekje besteld, maar bedacht toen dat ik voor de twee jongste dochters zelf er iets van kan maken als herinneringsdocument..."

- A.


Ook na vele jaren nog een dierbaar dagboek om in te vullen

"..mijn zoontje is met 28 weken zwangerschap stil geboren. Ik heb zijn overlijden heel moeilijk kunnen accepteren en kunnen verwerken. In het begin krijg je veel steun van familie en vrienden etc. Maar dit verslapt naarmate de weken maanden jaren voorbij gaan. 

Door het liefdagboekje van jou heb ik het een plekje kunnen geven, en er een mooi naslagwerkje van kunnen maken. Ik kijk in het boekje als ik er behoefte aan heb. Dus voor mij is het een super cadeau. Zo dankbaar dat je dit gemaakt hebt om ouders en kinderen hiermee te helpen.

Lieve Anoek, ga vooral door met het prachtige werk dat je doet met de liefdagboekjes!"

- Gerry Kessels (trainer van SOS kinderen en emoties)


Invullen in je eigen tempo, dat is heel fijn.

"Daan is nog heel erg bezig met het verwerken van het overlijden van overgrootoma. Fijn dat er een boekje bestaat. Het gaat met heel veel tranen gepaard, maar dat is niet erg. Aan sommige pagina's wil hij nog niet beginnen, nog te heftig voor hem. Je kunt het dagboekje invullen op je eigen tempo en dat is heel fijn.."

- Nicole, mama van Daan


Dit boekje had ik eerder aan moeten schaffen

"Met een lach en een traan bezig in het boekje van Opa. Voor ons een luchtige manier om mooie verhalen op te halen over Opa. En Oma heeft spontaan de opdracht gekregen om foto's uit te zoeken met de kids. Dit dagboekje had ik echt eerder aan moeten schaffen. Bedankt Lief dagboekje.. een super mooi boekje."

- Marloes, mama van Toon en Anna


Samen met mijn andere kindjes dit dagboek invullen

Onze lieve Lex zou deze maand vier jaar zijn geworden, maar helaas heeft hij maar 2 weken bij ons mogen zijn. Zijn 3 zussen zitten van tijd tot tijd nog vól van verhalen over hun broertje. Zo mooi... 
Maar hoe lang houden ze die herinneringen nog scherp, ze zijn nog zo jong... Afgelopen week kreeg ik het 'Lief dagboekje' van Anoek. Meteen tranen in mijn ogen. Want 'helaas' kunnen wij dit boekje zelfs na vier jaar nog heel goed gebruiken. 
We gaan het samen met onze meisjes invullen, zo zal Lex en al de herinneringen aan hem en aan die tijd zéker niet vergeten worden...
Heel erg mooi Anoek, jij hebt de gave om bij zo'n treffende gebeurtenis een helpende hand aan te reiken met jouw dagboekjes...
Wat zullen mensen je dankbaar zijn. Wij zijn dat in elk geval. Dankjewel!"

- Janneke, mama van 3 dochters en zoon Lex


Als kind ook nadenken over alle gebeurtenissen

"Een bijzonder boekje voor je kindje om het verdriet een plekje te geven. Er staan allerlei gebeurtenissen in waar je kind over na mag gaan denken. Leuk om dit vast te leggen. Ik weet zeker dat dit voor een kindje een dierbaar bezit gaat worden! Super gedaan Anoek!"

- Kim, mama van 2 dochters


Kippenvel

"Kippenvel en met een brok in de keel heb ik je boekjes bekeken. 
Op school waren mijn collega's ook heel erg onder de indruk..."

- Jetty, lerares