• Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  • Herinneringsboekjes bij overlijden van Opa, Oma, papa of Mama.

Samenwerking, vermeldingen en verkooppunten

 

☆ Vanaf Juni 2022 is het mogelijk een Lief dagboekje te bestellen in een gepersonaliseerde vorm. Vul de naam van de overledene in en van het kind dat het boekje gaat invullen en upload van beide een mooie foto. Zo heb je een wel heel persoonlijk cadeau om te geven en en te krijgen. Dit is een samenwerking van Lief dagboekje met Yoursurprise.com

 

☆ Primera Panningen Leuke boekenwinkel in hartje Panningen, limburg.

 

Avalon Roermond  Avalon is een bijzonder winkeltje van eigenaresse Jacqueline, in de binnenstad van Roermond, waar je o.a. etherische oliën, wierook, orakel kaarten en edelstenen kunt krijgen.

 

Bloemenboutique Veronique hier ligt een boekje ter inzage, verkoop via de webshop van liefdagboekje.

 

☆ Lief dagboekje is ook te vinden via de website van  Uitvaart-platform, onder de noemer herinneringsproducten.

 

☆ Massage voor je kind. Is je zoontje of dochtertje onrustig, kan hij of zij slecht in slaap komen in deze verdrietige periode? Of komen deze klachten na een lange tijd? Het is belangrijk dat kinderen het verlies goed verwerken. Sta stil bij deze klachten en schenk aandacht aan je kind, er is namelijk iets aan te doen om de klachten te verminderen. Laat je kindje eens een ontspanningsmassage ervaren. Ontzettend fijn, een rustgevende massage speciaal voor kinderen, gegeven door Anja van Massagepraktijk Ikigai.

 

☆ De versie van Lief dagboekje dat te gebruiken is bij het verlies van een hond, Lief hondje, is ook te verkrijgen via Rouw voor dieren. Dit is een website met producten speciaal voor dieren rouwverwerking.

 

☆ Zelfs in België hebben ze Lief dagboekje ontdekt. Via de fijne webshop van de Wenskabouter zijn ze ook verkrijgbaar. De wenskabouter is een webshop met (gepersonaliseerde) producten voor ouder en kind.

 

Rouw na verlies van je babytje... Kijk eens op de website van Leonie Nuijen; dunamiscoaching.nl. Zij is een rouwcoach voor hulp bij verlies en vragen rondom zingeving na het verlies van (stil geboren) baby.